Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку 
Вести са сајта

Семинар о безбедности у ваздухопловству

Уторак, 26.03.2024.
Семинар о безбедности у ваздухопловству

 У организацији Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, дана 18.04.2024. године, одржаће се Семинар о безбедности у ваздухопловству, на аеродрому Крагујевац/MIND (Алеја Милановић бб, Крагујевац), са почетком од 11:00 часова.

Циљ семинара је да се ваздухопловна заједница информише о регулаторном уређењу, да се приближе нова сазнања, изврши освежење постојећих знања, размене мишљења и искуства, чују питања ваздухопловаца али и укаже на грешке које се најчешће дешавају у летењу.
 
Планирано је приказивање презенатција из области: саобраћајне делатности, пловидбености, ваздухопловног особља, управљања ваздушним саобраћајем, обезбеђивања у ваздухопловству и аеродрома, као и учешће представника Центра за истраживање несрећа у саобраћају Републике Србије, који ће присутне упознати са прописима и правилницима из ове области.
 
Неопходно је да ваше учешће на Семинару о безбедности у ваздухопловству потврдите, најкасније до 10.04.2024. године на следеће електронске адресе tivancevic@cad.gov.rs и zivko.mihajlovic@cad.gov.rs .
 
Оперативно обавештење о Семинару о безбедности у ваздухопловству можете погледати на следећем ЛИНКУ .

Назад на остале вести