Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  
Вести са сајта

Саопштење Директората - поједностављен процес подношења рекламација путника

Петак, 18.08.2023.
Саопштење Директората - поједностављен процес подношења рекламација путника

Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије увео је нов и практичан начин подношења рекламација путника путем нове wеб форме доступне на сајту www.cad.gov.rs у одељку који се бави заштитом права путника. 

На овај начин Директорат настоји да корисницима олакша и поједностави процес подношења рекламација, како би у свега пар корака могли да упуте своју жалбу.

 

Рекламације путника на рад оператера ваздухоплова као и оператера аеродрома, подносе се преко форме која се налази на веб сајту Директората на страници „Права путника“. 

 

Овим путем се информише да online подношење рекламације на адресу е-поште reklamacijeputnika@cad.gov.rs престаје са радом у склопу аутоматизовања процеса подношења рекламација.


Назад на остале вести