Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова https://www.mfa.gov.rs/ Семинар о безбедности у ваздухопловству презентован је на нашој интернет страници у секцији вести   Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк   Смернице о очувању менталног здравља ваздухопловног особља које је донео Директорат цивилног ваздухопловства РС, можете прочитати у делу Обавештења 

Важно обавештење за оператере беспилотних ваздухоплова!

На снагу је ступила Наредба о одређивању условно забрањених зона LY R10 Увац, LY R11 Трешњица и LY R12 Милешевка.

Наредбу o LYR-8 Београд и  Наредбу о LY R10 Увац, LY R11 Трешњица и LY R12 Милешевка  као и све релевантне прописе можете видети овде.

Уколико планирате летење беспилотним ваздухопловима у предметним рејонима потребно је да се информишете о условима за летење и о актуелном стању у ваздушном прстору, што можете учинити овде увидом у План употребе ваздушног простора!