Уредба о привремено резервисаним и привремено издвојеним деловима ваздушног простора ("Службени гласник РС", број 62/19) ступа на снагу 05.12.2019.  До 18. децембра 2019. године можете послати ваше примедбе, предлоге и сугестије на текст Предлог правилника о изменама и допуни Правилника о потврдама о обучености и сертификатима особља које обавља преглед обезбеђивања и центрима за обуку ваздухопловног особља у области обезбеђивања у ваздухопловству. 
Вести са сајта

Обавештење путницима за летове ка Руској Федерацији

Понедељак, 14.04.2014.
Безбедносном наредбом Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, на свим летовима са аеродрома у Републици Србији ка аеродромима у Руској Федерацији, путницима се привремено онемогућује пренос течности, гелова и аеросола у ручном пртљагу. Ова наредба се примењује од 14. априла 2014. године.
 
Забрана се не односи на течности, аеросоле и гелове који се у току путовања користе из медицинских или посебних дијететских разлога (уз одговарајућу потврду издату од медицинске установе), укључујући и храну за бебе као и на робу купљену у бесцаринским радњама у контролисаној зони аеродрома.
 

За детаљне информације о овоме путници треба да се обрате свом авио-превозиоцу. 


Назад на остале вести