Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова https://www.mfa.gov.rs/ Семинар о безбедности у ваздухопловству презентован је на нашој интернет страници у секцији вести   Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк   Смернице о очувању менталног здравља ваздухопловног особља које је донео Директорат цивилног ваздухопловства РС, можете прочитати у делу Обавештења 
Вести са сајта

Директорату цивилног ваздухопловства РС додељена плакета захвалности за успешну сарадњу

Понедељак, 11.10.2021.
Директорату цивилног ваздухопловства РС додељена плакета захвалности за успешну сарадњу

Поводом прославе 35. година постојања аеродрома Константин Велики, у нишком Дому Војске, 11.10.2021. године, одржана је свечаност додела плакета захвалности, свим инстуцијама које су својим залагањем помогли рад овог аеродрома.

Том приликом, захвалница је додељена и Директорату цивилног ваздухопловства Републике Србије, коју је примила директорка Директората Мирјана Чизмаров.

Директорка Чизмаров је, осврнувши се на кратко на историјат аеродрома, изразила захвалност за додељену плакету и истакла да је Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије, као регулторно и надзорно тело Републике Србије у области ваздушног саобраћаја, на располагању за сваки вид помоћи која би аеродрому Константин Велики омогућио и олакшао даље унапређење и развој.


Назад на остале вести