Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова https://www.mfa.gov.rs/ Семинар о безбедности у ваздухопловству презентован је на нашој интернет страници у секцији вести   Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк   Смернице о очувању менталног здравља ваздухопловног особља које је донео Директорат цивилног ваздухопловства РС, можете прочитати у делу Обавештења 
Вести са сајта

Састанак Директората цивилног ваздухопловства РС и Високе школе струковних студија ваздухопловне академије

Петак, 10.09.2021.
Састанак Директората цивилног ваздухопловства РС и Високе школе струковних студија ваздухопловне академије

У просторијама Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, 9. септембра 2021. године, одржан је састанак са  представницима Високе школе струковних студија ваздухопловне академије, поводом отварања овог јединственог центра за обуку кадрова у цивилном ваздухопловству.

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Мирјана Чизмаров, изразила је задовољство поводом организованог састанка и истакла да ће Директорат својим ресурсима подржати овај важан национални пројекат и помоћи да се сви циљеви остваре у планираном року.

На састанку је, између осталог, договорена динамика будућих разговора представника Директората и Високе школе струковних студија ваздухопловне академије, како би се заједничким напорима у накраћем року реализовали сви планирани задаци.


Назад на остале вести