Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова https://www.mfa.gov.rs/ Семинар о безбедности у ваздухопловству презентован је на нашој интернет страници у секцији вести   Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк   Смернице о очувању менталног здравља ваздухопловног особља које је донео Директорат цивилног ваздухопловства РС, можете прочитати у делу Обавештења 
Вести са сајта

Одржана теоријска обука за стицање сертификата испитивача

Уторак, 03.08.2021.
Одржана теоријска обука за стицање сертификата испитивача

 Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије је 02.08.2021. године због исказаног интересовања, у својим просторијама одржао семинар иницијалне стандардизације испитивача који уједно представља и теоријску обуку за стицање сертификата испитивача. 

Семинару су присуствовали пилоти и инструктори који испуњавају предуслове  за стицање сертификата испитивача. 

Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије континуирано ради на професионалном усавршавању ваздухопловних субјеката, са циљем да се и на такав начин допринесе унапређењу ваздушног саобраћаја.


Назад на остале вести