Сертификација инструктора у области обезбеђивања обавиће се почев од 03. јуна 2021.године, детаљније у делу Обезбеђивање/Сертификација  Нови термин априлског испитног рока биће спроведен у периоду од 23. априла до 29. априла 2021. године (не рачунајући дане викенда) Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк  Термини редовне сертификације одговорних руководилаца за обезбеђивање у ваздухопловству су одложени и одржаће се у периоду од 20.04. - 22.04.2021. године  Смернице о очувању менталног здравља ваздухопловног особља које је донео Директорат цивилног ваздухопловства РС, можете прочитати у делу Обавештења   
Вести са сајта

Мирјана Чизмаров уручила плакету „Најевропљанин“ 2020. године

Понедељак, 21.12.2020.
Мирјана Чизмаров уручила плакету „Најевропљанин“ 2020. године

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, Мирјана Чизмаров, је 21. децембра 2020. године, у хотелу Crowne Plaza Belgrade, поводом доделе награда „Најевропљанин“, уручила плакету проф. др. Драгану Марковићу, редовном професору Машинског факултета и председнику ITN групе, за „Најевропљанина“ у области науке.

Награда „Најевропљанин“ престижно је признање појединцима за успешан рад усмерен ка бржој и свестраној интеграцији наше земље у Европу, којим је, 2016. године, у области европских интеграција, награђена директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, Мирјана Чизмаров. 


Назад на остале вести