Безбедносна наредба број 03/2021 која се односи на ограничења у коришћењу ваздушног простора у ширем рејону Београда у периоду од 10.10.2021. године до 15.10.2021. године, налази се на линку  Oбавештење за све оператере беспилотних ваздухоплова налази се на линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова https://www.mfa.gov.rs/ Семинар о безбедности у ваздухопловству презентован је на нашој интернет страници у секцији вести   Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк   Смернице о очувању менталног здравља ваздухопловног особља које је донео Директорат цивилног ваздухопловства РС, можете прочитати у делу Обавештења 
Вести са сајта

Састанак са новим министром за грађевинарство, саобраћај и инфраструктуру

Уторак, 03.11.2020.
Састанак са новим министром за грађевинарство, саобраћај и инфраструктуру

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, Мирјана Чизмаров, састала се у кабинету новог министра надлежним за послове грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Томиславом Момировићем.

Састанак између представника Директората и Министарства, одржан је са циљем упознавања о будућим изазовима и пројектима у ваздушном саобраћају у РС, као и у циљу разматрања могућности за даље унапређење сарадње.

Министар Момировић је, између осталог, истакао да је пред њим захтеван и одговоран задатак, и да ће се потрудити да заједно са својим тимом, допринесе даљој модернизацији и јачању саобраћајне инфраструктуре. 

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Мирјана Чизмаров, нагласила је да ће Директорат, као независно регулаторно тело Републике Србије у ваздушном саобраћају, наставити да доприноси континуираном јачању безбедности ваздушног саобраћаја као и реализацији пројеката који су од државног значаја.


Назад на остале вести