Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова https://www.mfa.gov.rs/ Семинар о безбедности у ваздухопловству презентован је на нашој интернет страници у секцији вести   Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк   Смернице о очувању менталног здравља ваздухопловног особља које је донео Директорат цивилног ваздухопловства РС, можете прочитати у делу Обавештења 
Вести са сајта

Састанак са новим министром за грађевинарство, саобраћај и инфраструктуру

Уторак, 03.11.2020.
Састанак са новим министром за грађевинарство, саобраћај и инфраструктуру

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, Мирјана Чизмаров, састала се у кабинету новог министра надлежним за послове грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Томиславом Момировићем.

Састанак између представника Директората и Министарства, одржан је са циљем упознавања о будућим изазовима и пројектима у ваздушном саобраћају у РС, као и у циљу разматрања могућности за даље унапређење сарадње.

Министар Момировић је, између осталог, истакао да је пред њим захтеван и одговоран задатак, и да ће се потрудити да заједно са својим тимом, допринесе даљој модернизацији и јачању саобраћајне инфраструктуре. 

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Мирјана Чизмаров, нагласила је да ће Директорат, као независно регулаторно тело Републике Србије у ваздушном саобраћају, наставити да доприноси континуираном јачању безбедности ваздушног саобраћаја као и реализацији пројеката који су од државног значаја.


Назад на остале вести