Безбедносна наредба број 03/2021 која се односи на ограничења у коришћењу ваздушног простора у ширем рејону Београда у периоду од 10.10.2021. године до 15.10.2021. године, налази се на линку  Oбавештење за све оператере беспилотних ваздухоплова налази се на линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова https://www.mfa.gov.rs/ Семинар о безбедности у ваздухопловству презентован је на нашој интернет страници у секцији вести   Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк   Смернице о очувању менталног здравља ваздухопловног особља које је донео Директорат цивилног ваздухопловства РС, можете прочитати у делу Обавештења 
Вести са сајта

Европска Комисија појачава мере за јачање припремљености против вируса COVID-19

Четвртак, 29.10.2020.
Европска Комисија појачава мере за јачање припремљености против вируса COVID-19

Европска комисија покренула је 28.10.2020. године додатни скуп акција како би помогла да се ограничи ширење коронавируса. 
Мере имају за циљ да се боље разуме ширење вируса као и ефикасност реаговања, да се појача таргетирано тестирање, побољшају припреме за кампање вакцинације и омогуће што безбеднија путовања.
 
Више информација потражите на следећим линковима:

Назад на остале вести