Безбедносна наредба број 03/2021 која се односи на ограничења у коришћењу ваздушног простора у ширем рејону Београда у периоду од 10.10.2021. године до 15.10.2021. године, налази се на линку  Oбавештење за све оператере беспилотних ваздухоплова налази се на линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова https://www.mfa.gov.rs/ Семинар о безбедности у ваздухопловству презентован је на нашој интернет страници у секцији вести   Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк   Смернице о очувању менталног здравља ваздухопловног особља које је донео Директорат цивилног ваздухопловства РС, можете прочитати у делу Обавештења 
Вести са сајта

Дирекција за цивилно ваздухопловство Босне и Херцеговине у посети Директорату

Среда, 16.09.2020.
Дирекција за цивилно ваздухопловство Босне и Херцеговине у посети Директорату

У просторијама Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, у среду 16.09.2020. године, одржан је састанак са делегацијом цивилног ваздухопловства Босне и Херцеговине.

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров, помоћник директора Златко Мишчевић и члан Управног одбора Владан Косић, састали су се са новоименованим вршиоцем дужности генералног директора Дирекције за цивилно ваздухопловство БиХ Чедомиром Шушњаром, и помоћником генералног директора Стојанком Супић, у циљу разматрања могућности за даље унапређење сарадње између две ваздухопловне власти која је од обостраног значаја. 

Тема састанка, између осталих, била је изградња новог аеродрома у Требињу, који ће омогућити боље повезивање са Србијом и регионом, а чија је реализација планирана за крај 2021. године. 


Назад на остале вести