Директорат је донео одлуке о продужењу рока важења овлашћења уписаних у сертификат особља обезбеђивања и продужењу рока важења одговорних руководилаца за обезбеђивање у ваздухопловству. Више информација у делу сајта Обезбеђивање/Обавештења и захтевиВлада Републике Србије 08.05.2020. године донела је Закључак којим препоручује авио-превозиоцима да због отказаних летова услед ванредних околности путницима издају ваучер на основу кога ће моћи да остваре своја права. Више информација у делу ОбавештењаСмернице о очувању менталног здравља ваздухопловног особља које је донео Директорат цивилног ваздухопловства РС, можете прочитати у делу Обавештења  Поводом сутуације проузроковане пандемијом вируса COVID-19 Европска комисија објавила је документ где се наводи да ће одштетни захтеви путника бити третирани у складу са ванредном ситуацијом, која ослобађа превозиоца обавезе исплате штете путницима. Више информација у делу Обавештења Директорат је објавио редовне термине сертификације за особље прегледа обезбеђивања, руководиоце за обезбеђивање у ваздухопловству и инструкторе у области обезбеђивања у ваздухопловству, детаљније у делу Обезбеђивање/Сертификација   
Вести са сајта

У Директорату одржана изложба дневног боравка ,,Шекспирова’’ за децу и омладину ометену у развоју

Уторак, 17.12.2019.
У Директорату одржана изложба дневног боравка ,,Шекспирова’’ за децу и омладину ометену у развоју

У понедељак, 16. децембра 2019. године, у просторијама Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, одржана је продајна изложба предмета Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју.

Трећа по реду изложба организована у нашим просторијама, дозволила је запосленима да куповином неких од декоративних предмета помогну у даљем развоју Центра, који добијена средства користи за куповину материјала за рад у уметничким радионицама.

Разноврсни изложбени радови израђени од стране корисника Центра, део су активности који Центар спроводи кроз раднокупациону терапију, коју реализује кроз различите ликовне, керамичко-вајарске и текстилне радионице.


Назад на остале вести