Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије - 12.12.2018 14:58:35

Усвојене измене и допуне Закона о ваздушном саобраћају, више о томе можете видети на http://cad.gov.rs/strana/16551Скраћен поступак прибављања сагласности за упис ваздухоплова чији је власник или корисник страно физичко или правно лице. Детаљно о томе на www.cad.gov.rs/plovidbenost/obrasci  Објављено Упутсво за имплементацију Уребе(ЕУ) 2016/539 (PBN). Више о томе на www.cad.gov.rs/Vazduhoplovno osoblje/Letačko osoblje/Pravilnici.  Од 01. jula 2018. године Републичка административна такса износи 840,00 РСД   
Вести са сајта

Одржан семинар о ваздухопловној медицини

Уторак, 22.05.2018.
Одржан семинар о ваздухопловној медицини

Одржан семинар о ваздухопловној медицини

 

 

Директорат цивилног ваздухопловства је у суботу 19. маја организовао и одржао другу по реду Обуку освежења знања из ваздухопловне медицине (АМЕ рефресхер траининг) која је била намењена овлашћеним лекарима (АМЕ), лекарима-консултантима и психолозима који учествују у ваздухоплвно-медицинским прегледима цивилног ваздухопловног особља.

Обуци су присутвовали лекари из Македоније, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хравтске и Србије. Семинар је омогучио јединствен начин размене професионалних искустава, обнову знања и добијање нових информација из домена ваздухопловне медицине.

Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије ће наставити са одржавањем оваквих скупова, који су прилика за професионално усавршавање, са циљем да се и на такав начин допринесе безбедности ваздушног саобраћаја.


Назад на остале вести