Обавештење у вези са обављањем безбедносне провере је постављено у делу Обезбеђивање / Обавештења и захтевиУсвојене измене и допуне Закона о ваздушном саобраћају, више о томе можете видети на http://cad.gov.rs/strana/16551Скраћен поступак прибављања сагласности за упис ваздухоплова чији је власник или корисник страно физичко или правно лице. Детаљно о томе на www.cad.gov.rs/plovidbenost/obrasci  Објављено Упутсво за имплементацију Уребе(ЕУ) 2016/539 (PBN). Више о томе на www.cad.gov.rs/Vazduhoplovno osoblje/Letačko osoblje/Pravilnici.  Од 01. jula 2018. године Републичка административна такса износи 840,00 РСД.   
Вести са сајта

Европска комесарка у посети Директорату

Уторак, 06.09.2016.
Европска комесарка у посети Директорату

Комесарка Европске уније за транспорт Виолета Булц боравила је у посети Србији и том приликом се срела са премијером Александром Вучићем као и потпредседницом Владе Србије Зораном Михајловић.

Једна од тема разговора са комесарком Булц био је и ваздушни саобраћај, а висока званичница ЕУ посетила је и просторије Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије и том приликом разговарала са Мирјаном Чизмаров, директорком Директората.
 

Назад на остале вести