Редован термин тестирања у процесу иницијалне и периодичне сертификације особља које обавља преглед обезбеђивања на аеродрому почиње од 15. јула 2019. године. Сви заинтересовани субјекти треба да поднесу захтеве Директорату најкасније до 08. јула 2019. године. Детаљније у делу Обезбеђивање / Обавештења и захтеви /Обавештење о редовном термину тестирања у процесу иницијалне и периодичне сертификације особља које обавља преглед обезбеђивања на аеродрому - јул 2019.Обавештење у вези са обављањем безбедносне провере је постављено у делу Обезбеђивање / Обавештења и захтевиУсвојене измене и допуне Закона о ваздушном саобраћају, више о томе можете видети на http://cad.gov.rs/strana/16551Скраћен поступак прибављања сагласности за упис ваздухоплова чији је власник или корисник страно физичко или правно лице. Детаљно о томе на www.cad.gov.rs/plovidbenost/obrasci  Објављено Упутсво за имплементацију Уребе(ЕУ) 2016/539 (PBN). Више о томе на www.cad.gov.rs/Vazduhoplovno osoblje/Letačko osoblje/Pravilnici.  Од 01. jula 2018. године Републичка административна такса износи 840,00 РСД   
Вести са сајта

Савет Директората у понедељак именује новог директора ДЦВ

Петак, 14.12.2007.
Влада Србије је на јучерашњој седници  предложила  господина Милана Моковића за генералног директора  Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије. О предлогу Владе разматраће Савет Директората на састанку заказаном за понедељак, 17.децембар 2007.године.
 
Господин Милан Моковић  обавља функцију помоћника министра за инфраструктуру, задуженог за ваздушни саобраћај. 
 
Послове првог човека цивилних ваздухопловних власти, више од године, обавља вршилац дужности генералног директора  Директората, господин Драгољуб Трговчевић. 

Назад на остале вести