Влада Републике Србије 08.05.2020. године донела је Закључак којим препоручује авио-превозиоцима да због отказаних летова услед ванредних околности путницима издају ваучер на основу кога ће моћи да остваре своја права. Више информација у делу ОбавештењаСмернице о очувању менталног здравља ваздухопловног особља које је донео Директорат цивилног ваздухопловства РС, можете прочитати у делу Обавештења  Поводом сутуације проузроковане пандемијом вируса COVID-19 Европска комисија објавила је документ где се наводи да ће одштетни захтеви путника бити третирани у складу са ванредном ситуацијом, која ослобађа превозиоца обавезе исплате штете путницима. Више информација у делу Обавештења Директорат је објавио редовне термине сертификације за особље прегледа обезбеђивања, руководиоце за обезбеђивање у ваздухопловству и инструкторе у области обезбеђивања у ваздухопловству, детаљније у делу Обезбеђивање/Сертификација   
Вести са сајта

Савет Директората у понедељак именује новог директора ДЦВ

Петак, 14.12.2007.
Влада Србије је на јучерашњој седници  предложила  господина Милана Моковића за генералног директора  Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије. О предлогу Владе разматраће Савет Директората на састанку заказаном за понедељак, 17.децембар 2007.године.
 
Господин Милан Моковић  обавља функцију помоћника министра за инфраструктуру, задуженог за ваздушни саобраћај. 
 
Послове првог човека цивилних ваздухопловних власти, више од године, обавља вршилац дужности генералног директора  Директората, господин Драгољуб Трговчевић. 

Назад на остале вести