Уредба о привремено резервисаним и привремено издвојеним деловима ваздушног простора ("Службени гласник РС", број 62/19) ступа на снагу 05.12.2019.  До 18. децембра 2019. године можете послати ваше примедбе, предлоге и сугестије на текст Предлог правилника о изменама и допуни Правилника о потврдама о обучености и сертификатима особља које обавља преглед обезбеђивања и центрима за обуку ваздухопловног особља у области обезбеђивања у ваздухопловству. 
Вести са сајта

Отворен позив за израду нове веб презентације Европске конференције цивилног ваздухопловства

Уторак, 09.04.2013.

Европска конференција цивилног ваздухопловства (European Civil Aviation Conference - ЕСАС) је  08. априла 2013. године огласила  позив за израду нове, модерне веб презентације. Позив је отворен за све заинтересоване фирме из 44 земље чланицe Европске конференције цивилног ваздухопловства.

С обзиром да је Република Србија чланица ове ваздухопловне асоцијације, Европска конференција цивилног ваздухопловства позива и фирме из Србије да се јаве на тендер и укључе у надметање за израду веб презентације ЕКАК-а.

Детаље у вези са тендером можете наћи на сајту ЕКАК-а https://www.ecac-ceac.org/index.php/activities/general_information/en_website_tender и на сајту Међународне организације цивилног ваздухопловства (International Civil Aviation Organization-ICAO) http://www.icao.int/procurement/ 


Назад на остале вести