Vlada Republike Srbije 08.05.2020. godine donela je zaključak kojim preporučuje avio-prevoziocima da zbog otkazanih letova usled vanrednih okolnosti putnicima izdaju vaučer na osnovu koga će moći da ostvare svoja prava. Više informacija u delu ObaveštenjaSmernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu ObaveštenjaPovodom situacije prouzrokovane pandemijom virusa COVID-19 Evropska komisija objavila je dokument gde se navodi da će odštetni zahtevi putnika biti tretirani u skladu sa vanrednom situacijom, koja oslobađa prevozioca obaveze isplate štete putnicima. Više informacija u delu ObaveštenjaDirektorat je objavio redovne termine sertifikacije za osoblje pregleda obezbedjivanja, rukovodioce za obezbedjivanje u vazduhoplovstvu i instruktore u oblasti obezbedjivanja u vazduhoplovstvu, detaljnije u delu Obezbedjivanje/Sertifikacija  
Vesti sa sajta

Seminar 23. i 24. oktobra na temu „Priprema ispitivača za procenjivanje znanja engleskog jezika”

Sreda, 17.09.2014.
Na osnovu odredbe člana 7. Priloga 2 Pravilnika o letačkom osoblju („Sl. Glasnik RS” broj 33/13), Odeljenje vazduhoplovnog osoblja DCV RS će organizovati jednodnevni seminar za ovlašćene ispitivače koji poseduju ekspertski ili napredni nivo znanja engleskog jezika na temu: „Priprema ispitivača za procenjivanje znanja engleskog jezika”.
 
Seminar  će se održati 23. i 24. oktobra 2014.godine u vremenu od 10.00 do 14.00č u prostorijama  Direktorata.
 
Pravo prijavljivanja imaju ovlašćeni FE/TRE/SFE/CRE. Prijavljivanje izvršiti do 17. oktobra 2014.godine, pismenim podneskom preko pisarnice Direktorata. Uz zahtev dostaviti fotokopiju pilotske dozvole i sertifikata ispitivača i dokaz o plaćenoj republičkoj administrativnoj taksi u iznosu od 780,00 din.
 
U zahtevu navesti koji od ponuđenih datuma bi odgovarao prisustvu na seminaru. 

Nazad na ostale vesti