Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju i putovanje u inostranstvo se mogu naći na internet stranici Ministarstva spoljnih poslova https://www.mfa.gov.rs/  Seminar o bezbednosti u vazduhoplovstvu prezentovan je na našoj internet stranici u sekciji vesti   Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o - link   Smernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu Obaveštenja 
Vesti sa sajta

Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Republike Srbije i Kraljevine Tajland

Petak, 20.11.2015.
Delegacije Vlade Republike Srbije i Vlade Kraljevine Tajland, sastale su se u Beogradu, 19. i 20. novembra 2015. godine u cilju zaključivanja bilateralnog sporazuma o vazdušnom saobraćaju. Šefovi delegacija Zoran Ilić, v.d. pomoćnika ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i Čula Sukmanop, generalni direktor Civilnih vazduhoplovnih vlasti Tajlanda,  parafirali su Nacrt sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Kraljevine Tajlanda i potpisali Memorandum o razumevanju.
 
Parafiranjem Sporazuma i potpisivanjem Memoranduma su uređeni odnosi u oblasti civilnog vazduhoplovstva i utvrđen osnov za avio-prevozioce da što pre povežu dve države, bilo kroz učešće u komercijalnim aranžmanima ili kroz uspostavljanje direktnog redovnog avio-prevoza.

 


Nazad na ostale vesti