Vanredni termin testiranja u procesu sertifikacije osoblja koje obavlja pregled obezbeđivnja na aerodromu počinje od 4. marta 2019. godine.Svi zainteresovani subjekti treba da podnesu zahtev Direktoratu najkasnije do 25. februara 2019. godine. Detaljnije u delu Obezbeđivanje / Obaveštenje i zahtevi / Obaveštenje o terminu testiranja u procesu vanredne sertifikacije osoblja koje obalja pregled obebeđivanja na aerodromuObaveštenje u vezi sa obavljanjem bezbednosne provere je postavljeno u delu Obezbeđivanje / Obaveštenja i zahteviPostupak sertifikacije odgovornih rukovodioca za obezbeđivanje u vazduhoplovstvu počinje 21. februara 2019. godine u prostorijama Direktorata.Svi zainteresovani subjekti treba da podnesu zahtev Direktoratu najkasnije do 19. februara 2019. godine.Detaljnije u delu Obezbeđivanje / Obaveštenja i zahtevi / Obaveštenja o sertifikaciji odgovornih rukovodioca za obezbeđivanje u vazduhoplovstvuSkraćen postupak pribavljanja saglasnosti za upis vazduhoplova čiji je vlasnik ili korisnik strano fizičko ili pravno lice. Detaljno o tome na www.cad.gov.rs/plovidbenost/obrasci  
Vesti sa sajta

Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Republike Srbije i Kraljevine Tajland

Petak, 20.11.2015.
Delegacije Vlade Republike Srbije i Vlade Kraljevine Tajland, sastale su se u Beogradu, 19. i 20. novembra 2015. godine u cilju zaključivanja bilateralnog sporazuma o vazdušnom saobraćaju. Šefovi delegacija Zoran Ilić, v.d. pomoćnika ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i Čula Sukmanop, generalni direktor Civilnih vazduhoplovnih vlasti Tajlanda,  parafirali su Nacrt sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Kraljevine Tajlanda i potpisali Memorandum o razumevanju.
 
Parafiranjem Sporazuma i potpisivanjem Memoranduma su uređeni odnosi u oblasti civilnog vazduhoplovstva i utvrđen osnov za avio-prevozioce da što pre povežu dve države, bilo kroz učešće u komercijalnim aranžmanima ili kroz uspostavljanje direktnog redovnog avio-prevoza.

 


Nazad na ostale vesti