Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara   Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na internet stranici Ministarstva spolјnih poslova https://www.mfa.gov.rs/  Seminar o bezbednosti u vazduhoplovstvu prezentovan je na našoj internet stranici u sekciji vesti   Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o - link   Smernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu Obaveštenja 
Vesti sa sajta

Sastanak sa novim direktorom Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore

Četvrtak, 21.10.2021.
Sastanak sa novim direktorom Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore

Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije Mirjana Čizmarov, sastala se 21.10.2021. godine u prostorijama Direktorata, sa novoimenovanim direktorom Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore Zoranom Maksimovićem.

Sastanak između predstavnika vazduhoplovnih vlasti dve države, održan je sa ciljem upoznavanja sa budućim projektima u vazdušnom saobraćaju kao i radi razmatranja mogućnosti za dalje unapređenje saradnje.

Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Mirjana Čizmarov, istakla je da se nada nastavku dobrih odnosa, uzajamnoj podršci i kontinuiranoj saradnji sa vazduhoplovnim vlastima Crne Gore.  


Nazad na ostale vesti