Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara   Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na internet stranici Ministarstva spolјnih poslova https://www.mfa.gov.rs/  Seminar o bezbednosti u vazduhoplovstvu prezentovan je na našoj internet stranici u sekciji vesti   Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o - link   Smernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu Obaveštenja 
Vesti sa sajta

Direktoratu civilnog vazduhoplovstva RS dodeljena plaketa zahvalnosti za uspešnu saradnju

Ponedeljak, 11.10.2021.
Direktoratu civilnog vazduhoplovstva RS dodeljena plaketa zahvalnosti za uspešnu saradnju

Povodom proslave 35. godina postojanja aerodroma Konstantin Veliki, u niškom Domu Vojske, 11.10.2021. godine, održana je svečanost dodela plaketa zahvalnosti, svim instucijama koje su svojim zalaganjem pomogli rad ovog aerodroma.

Tom prilikom, zahvalnica je dodeljena i Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, koju je primila direktorka Direktorata Mirjana Čizmarov.

Direktorka Čizmarov je, osvrnuvši se na kratko na istorijat aerodroma, izrazila zahvalnost za dodeljenu plaketu i istakla da je Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, kao regultorno i nadzorno telo Republike Srbije u oblasti vazdušnog saobraćaja, na raspolaganju za svaki vid pomoći koja bi aerodromu Konstantin Veliki omogućio i olakšao dalje unapređenje i razvoj.


Nazad na ostale vesti