Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara   Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na internet stranici Ministarstva spolјnih poslova https://www.mfa.gov.rs/  Seminar o bezbednosti u vazduhoplovstvu prezentovan je na našoj internet stranici u sekciji vesti   Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o - link   Smernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu Obaveštenja 
Vesti sa sajta

Sastanak Direktorata civilnog vazduhoplovstva RS i Visoke škole strukovnih studija vazduhoplovne akademije

Petak, 10.09.2021.
Sastanak Direktorata civilnog vazduhoplovstva RS i Visoke škole strukovnih studija vazduhoplovne akademije

U prostorijama Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, 9. septembra 2021. godine, održan je sastanak sa  predstavnicima Visoke škole strukovnih studija vazduhoplovne akademije, povodom otvaranja ovog jedinstvenog centra za obuku kadrova u civilnom vazduhoplovstvu.

Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Mirjana Čizmarov, izrazila je zadovoljstvo povodom organizovanog sastanka i istakla da će Direktorat svojim resursima podržati ovaj važan nacionalni projekat i pomoći da se svi ciljevi ostvare u planiranom roku.

Na sastanku je, između ostalog, dogovorena dinamika budućih razgovora predstavnika Direktorata i Visoke škole strukovnih studija vazduhoplovne akademije, kako bi se zajedničkim naporima u nakraćem roku realizovali svi planirani zadaci.


Nazad na ostale vesti