Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara   Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na internet stranici Ministarstva spolјnih poslova https://www.mfa.gov.rs/  Seminar o bezbednosti u vazduhoplovstvu prezentovan je na našoj internet stranici u sekciji vesti   Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o - link   Smernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu Obaveštenja 
Vesti sa sajta

Mirjana Čizmarov uručila plaketu „Najevropljanin“ 2020. godine

Ponedeljak, 21.12.2020.
Mirjana Čizmarov uručila plaketu „Najevropljanin“ 2020. godine

Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, Mirjana Čizmarov, je 21. decembra 2020. godine, u hotelu Crowne Plaza Belgrade, povodom dodele nagrada „Najevropljanin“, uručila plaketu prof. dr. Draganu Markoviću, redovnom profesoru Mašinskog fakulteta i predsedniku ITN grupe, za „Najevropljanina“ u oblasti nauke.

Nagrada „Najevropljanin“ prestižno je priznanje pojedincima za uspešan rad usmeren ka bržoj i svestranoj integraciji naše zemlje u Evropu, kojim je, 2016. godine, u oblasti evropskih integracija, nagrađena direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, Mirjana Čizmarov. 


Nazad na ostale vesti