Sertifikacija instruktora u oblasti obezbeđivanja obaviće se počev od 03. juna 2021. godine, detaljnije u delu obezbeđivanje/sertifikacija  Novi termin aprilskog ispitnog roka biće sproveden od 23. aprila do 29. aprila 2021. godine (ne računajući dane vikenda)  Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o - link Termini redovne sertifikacije odgovornih rukovodilaca za obezbeđivanje u vazduhoplovstvu su odloženi i održaće se u periodu od 20.04. - 22.04.2021. godine Smernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu Obaveštenja   
Vesti sa sajta

Direktoratu uručeno priznanje na Svečanoj akademiji povodom dana RV i PVO

Sreda, 25.12.2019.
Direktoratu uručeno priznanje na Svečanoj akademiji povodom dana RV i PVO

Povodom Dana Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane 24. decembra održana je Svečana akademija u Domu vazduhoplovstva u Zemunu.

Tom prilikom, general-major Duško Žarković uručio je priznanje za dugogodišnju saradnju sa Ratnim vazduhoplovstvom i PVO Vojskom Srbije, direktorki Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije Mirjani Čizmarov. 


Nazad na ostale vesti