Vlada Republike Srbije 08.05.2020. godine donela je zaključak kojim preporučuje avio-prevoziocima da zbog otkazanih letova usled vanrednih okolnosti putnicima izdaju vaučer na osnovu koga će moći da ostvare svoja prava. Više informacija u delu ObaveštenjaSmernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu ObaveštenjaPovodom situacije prouzrokovane pandemijom virusa COVID-19 Evropska komisija objavila je dokument gde se navodi da će odštetni zahtevi putnika biti tretirani u skladu sa vanrednom situacijom, koja oslobađa prevozioca obaveze isplate štete putnicima. Više informacija u delu ObaveštenjaDirektorat je objavio redovne termine sertifikacije za osoblje pregleda obezbedjivanja, rukovodioce za obezbedjivanje u vazduhoplovstvu i instruktore u oblasti obezbedjivanja u vazduhoplovstvu, detaljnije u delu Obezbedjivanje/Sertifikacija  
Vesti sa sajta

U Direktoratu održana izložba dnevnog boravka ,,Šekspirova’’ za decu i omladinu ometenu u razvoju

Utorak, 17.12.2019.
U Direktoratu održana izložba dnevnog boravka ,,Šekspirova’’ za decu i omladinu ometenu u razvoju

U ponedeljak, 16. decembra 2019. godine, u prostorijama Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, održana je prodajna izložba predmeta Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

Treća po redu izložba organizovana u našim prostorijama, dozvolila je zaposlenima da kupovinom nekih od dekorativnih predmeta pomognu u daljem razvoju Centra, koji dobijena sredstva koristi za kupovinu materijala za rad u umetničkim radionicama.

Raznovrsni izložbeni radovi izrađeni od strane korisnika Centra, deo su aktivnosti koji Centar sprovodi kroz radno-okupacionu terapiju, koju realizuje kroz različite likovne, keramičko-vajarske i tekstilne radionice.


Nazad na ostale vesti