Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju i putovanje u inostranstvo se mogu naći na internet stranici Ministarstva spoljnih poslova https://www.mfa.gov.rs/  Seminar o bezbednosti u vazduhoplovstvu prezentovan je na našoj internet stranici u sekciji vesti   Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o - link   Smernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu Obaveštenja 
Vesti sa sajta

U Direktoratu održana izložba dnevnog boravka ,,Šekspirova’’ za decu i omladinu ometenu u razvoju

Utorak, 17.12.2019.
U Direktoratu održana izložba dnevnog boravka ,,Šekspirova’’ za decu i omladinu ometenu u razvoju

U ponedeljak, 16. decembra 2019. godine, u prostorijama Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, održana je prodajna izložba predmeta Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

Treća po redu izložba organizovana u našim prostorijama, dozvolila je zaposlenima da kupovinom nekih od dekorativnih predmeta pomognu u daljem razvoju Centra, koji dobijena sredstva koristi za kupovinu materijala za rad u umetničkim radionicama.

Raznovrsni izložbeni radovi izrađeni od strane korisnika Centra, deo su aktivnosti koji Centar sprovodi kroz radno-okupacionu terapiju, koju realizuje kroz različite likovne, keramičko-vajarske i tekstilne radionice.


Nazad na ostale vesti