Obaveštenje u vezi sa obavljanjem bezbednosne provere je postavljeno u delu Obezbeđivanje / Obaveštenja i zahtevi  Usvojene izmene i dopune Zakona o vazdušnom saobraćaju, više o tome možete videti na http://cad.gov.rs/strana/16551  Skraćen postupak pribavljanja saglasnosti za upis vazduhoplova čiji je vlasnik ili korisnik strano fizičko ili pravno lice. Detaljno o tome na www.cad.gov.rs/plovidbenost/obrasci   Objavljeno Uputsvo za implementaciju Urebe(EU) 2016/539 (PBN). Više o tome na www.cad.gov.rs/Vazduhoplovno osoblje/Letačko osoblje/Pravilnici.  Od 01. jula 2018. godine Republička administrativna taksa iznosi 840,00 RSD. 
Vesti sa sajta

Seminari o bezbednosti u vazduhoplovstvu

Ponedeljak, 07.05.2018.
Seminari o bezbednosti u vazduhoplovstvu

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije organizovaće 09. i 11. maja tradicionalne Seminare o bezbednosti u vazduhoplovstvu.

Cilj Seminara je da se vazduhoplovna zajednica informiše o regulatornom uređenju, da se približe nova saznanja, izvrši osveženje postojećih znanja, razmene mišljenja i iskustva, čuju pitanja vazduhoplovaca ali i ukaže na greške koje se najčešće dešavaju u letenju.

Prvi Seminar biće održan u sredu, 09. maja, u 10,00 časova u prostorijama AK „Ivan Sarić“ na aerodromu Subotica, Čantavirski put bb.

Dva dana kasnije, u petak 11.maja, domaćin će biti Jagodina. Seminar počinje u 10,00 časova u prostorijama Sportske hale „JASSA“, Vuka Bojovića bb.

Direktorat poziva sve zainteresovane vazduhoplovce da prisustvuju seminarima i osveže svoja znanja.


Nazad na ostale vesti