Vlada Republike Srbije 08.05.2020. godine donela je zaključak kojim preporučuje avio-prevoziocima da zbog otkazanih letova usled vanrednih okolnosti putnicima izdaju vaučer na osnovu koga će moći da ostvare svoja prava. Više informacija u delu ObaveštenjaSmernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu ObaveštenjaPovodom situacije prouzrokovane pandemijom virusa COVID-19 Evropska komisija objavila je dokument gde se navodi da će odštetni zahtevi putnika biti tretirani u skladu sa vanrednom situacijom, koja oslobađa prevozioca obaveze isplate štete putnicima. Više informacija u delu ObaveštenjaDirektorat je objavio redovne termine sertifikacije za osoblje pregleda obezbedjivanja, rukovodioce za obezbedjivanje u vazduhoplovstvu i instruktore u oblasti obezbedjivanja u vazduhoplovstvu, detaljnije u delu Obezbedjivanje/Sertifikacija  
Vesti sa sajta

„Zlatni orao“ Mirjani Čizmarov

Ponedeljak, 19.03.2018.
„Zlatni orao“ Mirjani Čizmarov

Vazduhoplovni savez Srbije dodelio je svoje prestižno priznanje „Zlatni orao“ direktorki Direktorata civilnog vazduhoplovstva Mirjani Čizmarov. Prestižna nagrada uručena je na godišnjoj svečanosti proglašenja najboljih sportista vazzduhoplovnog saveza, koja se tradicionalno održava u prostorijama „Aerokluba“.

„Zlatni orao“ Mirjani Čizmarov je dodeljen za izuzetan doprinos razvoju vazduhoplovstva, uz isticanje da ga VSS dodeljuje direktorki Direktorata zbog višegodišnje uspešne saradnje i ostvarivanja zajedničkih rezultata u cilju razvoja vazduhoplovstva.
 
 
 

Nazad na ostale vesti