Vanredni termin testiranja u procesu sertifikacije osoblja koje obavlja pregled obezbeđivnja na aerodromu počinje od 4. marta 2019. godine.Svi zainteresovani subjekti treba da podnesu zahtev Direktoratu najkasnije do 25. februara 2019. godine. Detaljnije u delu Obezbeđivanje / Obaveštenje i zahtevi / Obaveštenje o terminu testiranja u procesu vanredne sertifikacije osoblja koje obalja pregled obebeđivanja na aerodromuObaveštenje u vezi sa obavljanjem bezbednosne provere je postavljeno u delu Obezbeđivanje / Obaveštenja i zahteviPostupak sertifikacije odgovornih rukovodioca za obezbeđivanje u vazduhoplovstvu počinje 21. februara 2019. godine u prostorijama Direktorata.Svi zainteresovani subjekti treba da podnesu zahtev Direktoratu najkasnije do 19. februara 2019. godine.Detaljnije u delu Obezbeđivanje / Obaveštenja i zahtevi / Obaveštenja o sertifikaciji odgovornih rukovodioca za obezbeđivanje u vazduhoplovstvuSkraćen postupak pribavljanja saglasnosti za upis vazduhoplova čiji je vlasnik ili korisnik strano fizičko ili pravno lice. Detaljno o tome na www.cad.gov.rs/plovidbenost/obrasci  
Vesti sa sajta

Evropska komesarka u poseti Direktoratu

Utorak, 06.09.2016.
Evropska komesarka u poseti Direktoratu

Komesarka Evropske unije za transport Violeta Bulc boravila je u poseti Srbiji i tom prilikom se srela sa premijerom Aleksandrom Vučićem kao i potpredsednicom Vlade Srbije Zoranom Mihajlović.

Jedna od tema razgovora sa komesarkom Bulc bio je i vazdušni saobraćaj, a visoka zvaničnica EU posetila je i prostorije Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije i tom prilikom razgovarala sa Mirjanom Čizmarov, direktorkom Direktorata.
 

Nazad na ostale vesti