Vanredni termin testiranja u procesu sertifikacije osoblja koje obavlja pregled obezbeđivnja na aerodromu počinje od 4. marta 2019. godine.Svi zainteresovani subjekti treba da podnesu zahtev Direktoratu najkasnije do 25. februara 2019. godine. Detaljnije u delu Obezbeđivanje / Obaveštenje i zahtevi / Obaveštenje o terminu testiranja u procesu vanredne sertifikacije osoblja koje obalja pregled obebeđivanja na aerodromuObaveštenje u vezi sa obavljanjem bezbednosne provere je postavljeno u delu Obezbeđivanje / Obaveštenja i zahteviPostupak sertifikacije odgovornih rukovodioca za obezbeđivanje u vazduhoplovstvu počinje 21. februara 2019. godine u prostorijama Direktorata.Svi zainteresovani subjekti treba da podnesu zahtev Direktoratu najkasnije do 19. februara 2019. godine.Detaljnije u delu Obezbeđivanje / Obaveštenja i zahtevi / Obaveštenja o sertifikaciji odgovornih rukovodioca za obezbeđivanje u vazduhoplovstvuSkraćen postupak pribavljanja saglasnosti za upis vazduhoplova čiji je vlasnik ili korisnik strano fizičko ili pravno lice. Detaljno o tome na www.cad.gov.rs/plovidbenost/obrasci  
Vesti sa sajta

EK raspisala tender za bezbednosnu opremu namenjenu Srbiji

Sreda, 11.11.2009.
Evropska komisija raspisala je tender za nabavku opreme koja se koristi za sprovođenje bezbednosnih zadataka u civilnom vazduhoplovstvu Republike Srbije. 

Nabavka opreme deo je projekta tehničke pomoći u realizaciji ESAA Sporazuma u Republici Srbiji (Multilateralnog sporazuma  o zajedničkom evropskom vazduhoplovnom  području), kojom Evropska komisija želi Srbiji  da omogući efikasnije sprovođenje sporazuma, jačanje našeg bezbednosnog sistema i evropskog vazdušnog prostora u celini. 


Nazad na ostale vesti