Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju i putovanje u inostranstvo se mogu naći na internet stranici Ministarstva spoljnih poslova https://www.mfa.gov.rs/  Seminar o bezbednosti u vazduhoplovstvu prezentovan je na našoj internet stranici u sekciji vesti   Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o - link   Smernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu Obaveštenja 
Vesti sa sajta

Delegacija DCV-a odala poštu pioniru srpskog vazduhoplovstva Ivanu Sariću

Petak, 22.10.2010.
Delegacija Direktorata civilnog  vazduhoplovstva Republike Srbije 16. oktobra je  odala  poštu pioniru srpskog vazduhoplovstva Ivanu Sariću i položila venac na njegov spomenik u Subotici,  na dan kada je pre sto godina ovaj entuziasta i inovator uspešno poleteo u letelici koju je sam konstruisao. Bio je to prvi javni let ikada izveden na prostorima tadašnje Srbije.
 
Delegacija Direktorata  predvođena zamenikom direktora DCV Goranom Jovičićem  i kolege Aleksandar Godić i Mladen Vitomir, obišla je i Muzej grada Subotice gde je prisustvovala  izložbi posvećenoj jubileju pod nazivom  „Vek od prvog zvaničnog leta Ivana Sarića“.
 
Na spomenik Ivana Sarića vence su položili i  predstavnici Skupštine grada Subotice i aero kluba „Ivan Sarić“. 


Nazad na ostale vesti