Obaveštenje u vezi sa obavljanjem bezbednosne provere je postavljeno u delu Obezbeđivanje / Obaveštenja i zahtevi  Usvojene izmene i dopune Zakona o vazdušnom saobraćaju, više o tome možete videti na http://cad.gov.rs/strana/16551  Skraćen postupak pribavljanja saglasnosti za upis vazduhoplova čiji je vlasnik ili korisnik strano fizičko ili pravno lice. Detaljno o tome na www.cad.gov.rs/plovidbenost/obrasci   Objavljeno Uputsvo za implementaciju Urebe(EU) 2016/539 (PBN). Više o tome na www.cad.gov.rs/Vazduhoplovno osoblje/Letačko osoblje/Pravilnici.  Od 01. jula 2018. godine Republička administrativna taksa iznosi 840,00 RSD. 
Vesti sa sajta

Umesto Skaj erlajnsa serije čarter letova obavljaće Atlas džet i Fribrd erlajns

Četvrtak, 13.06.2013.
Putnike Skaj erlajnsa, koji je prošle nedelje bankrotirao i obustavio letove, prevoziće do kraja letnje sezone 2013. godine, druge dve turske avio-kompanije Atlas džet i Fribrd erlajns.
 
Ove dve avio- kompanije dobile su dozvole Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije za serije čarter letova na linijama Antalija-Beograd-Antalija i Antalija-Niš-Antalija. 

Nazad na ostale vesti