Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк  
Вести са сајта

Директорат на форуму у Софији

Субота, 08.11.2014.
Делегација Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије учествовала је на  форуму  „ Регионална сарадња  југоисточних земаља у области ваздухопловства“  одржаном у Софији 6. и 7. новембра 2014. године.
 
У раду форума учествовали су представници ваздухопловних власти и пружалаца услуга у ваздушној пловидби из Бугарске, Србије, Босне и Херцеговине, Македоније, Црне Горе, Молдавије, Румуније, Турске, Албаније и Косова*, као и представници ICAO EUR/NAT и EUROCONTROL.
 
Учесници су истакли стратешки значај региона југоисточне Европе и саобраћајне осе југ-исток у европској АТМ мрежи као и изазове који стоје на путу унапређења АТМ перформанси у региону, на које може да се одговори на начин који подразумева синергију напора свих чинилаца у региону.

Наредни регионални форум биће одржан у Истанбулу, априла 2015. године. 


Назад на остале вести