Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара 
Вести са сајта

Споразум о ваздушном саобраћају између Републике Србије и Краљевине Тајланд

Петак, 20.11.2015.
Делегацијe Владе Републике Србије и Владе Краљевине Тајланд, састале су се у Београду, 19. и 20. новембра 2015. године у циљу закључивања билатералног споразума о ваздушном саобраћају. Шефови делегација Зоран Илић, в.д. помоћника министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије и Чула Сукманоп, генерални директор Цивилних ваздухопловних власти Тајланда,  парафирали су Нацрт споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Краљевине Тајланда и потписали Меморандум о разумевању.
 
Парафирањем Споразума и потписивањем Меморандума су уређени односи у области цивилног ваздухопловства и утврђен основ за авио-превозиоце да што пре повежу две државе, било кроз учешће у комерцијалним аранжманима или кроз успостављање директног редовног авио-превоза.

 


Назад на остале вести