Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара 
Вести са сајта

Сарадња ваздухопловних власти Србије и Црне Горе

Петак, 27.11.2015.
Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров и директор Агенције за цивилно ваздухопловство Црне Горе Драган Ђуровић, потписали су у Подгорици Меморандум о разумевању у области пружања услуга у ваздушној пловидби.
 
Меморандумом су прецизирани заједнички циљеви и области билатералне сарадње између цивилних ваздухопловних власти Србије и Црне Горе у обављању надзора над пружањем услуга у ваздушној пловидби и надзора над управљањем ваздушним саобраћајем.
 
Поред тема садржаних у Меморандуму, директори ваздухопловних власти две државе размотрили су и начелно договорили, сарадњу и координисани наступ у остваривању заједничких циљева у другим областима цивилног ваздухопловства. 
 


Назад на остале вести