Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку 
Вести са сајта

Обука освежења знања из ваздухопловне медицине

Понедељак, 27.05.2024.
Обука освежења знања из ваздухопловне медицине

 Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије, организовао је седму по реду Обуку освежења знања из ваздухопловне медицине (АМЕ refresher training)  25.05.2024. године, намењену овлашћеним лекарима (АМЕ), лекарима-консултантима и психолозима који учествују у ваздухопловно-медицинским прегледима цивилног ваздухопловног особља.

Поред предавача из Србије, ове године неколико предавања oдржали су гости предавачи из Уједињених Арапских Емирата и EASA/CAA Словенијa, док су обуци присуствовали лекари и психолози из Србије, Црне Горе, Македоније, Хрватске и БиХ.
 
Програм је обухватио теме из домена менталног здравља и других области из клиничке /ваздухопловне медицине, а учесници су имали прилику да размене професионална искуства и добију информације и смернице за рад.
 
 
Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије, наставља са организовањем оваквих скупова јер представљају јединствену прилику за професионално усавршавање, са циљем да се допринесе повећању безбедности ваздушног саобраћаја.
 

Назад на остале вести