Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку 
Вести са сајта

Одржана обука на тему најбоље праксе у области инспекције опреме за обезбеђивање

Среда, 29.03.2023.
Одржана обука на тему најбоље праксе у области инспекције опреме за обезбеђивање

 У сарадњи са Европском конференцијом за цивилно ваздухопловство (ЕCAC), у Директорату цивилног ваздухопловства Републике Србије, у периоду од 26. до 28. марта 2024. године, одржана је обука на тему најбоље праксе у области инспекције опреме за обезбеђивање.

Главни циљеви обуке, којој су поред представника Директората присуствовали и представници цивилних ваздухопловних власти Литваније, Летоније и Турске, су упознавање националних проверивача са регулаторним захтевима у области опреме обезбеђивања и представљања могућности и ограничења опреме обезбеђивања која се тренутно користи.
 

Назад на остале вести