Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку 
Вести са сајта

Одржан Support to State 2024. састанак

Петак, 01.03.2024.
Одржан Support to State 2024. састанак

 У Директорату цивилног ваздухопловства 29.02.2024. године, одржан је састанак у вези са EUROCONROL програмом „Support to State“ за текућу годину, са представницима Директората, Евроконтрола и Агенције за цивилно ваздухопловство Црне Горe. 

На одржаном састанку договорен је низ активности из области ATM/ANS које су планиране за реализацију током 2024. године, са циљем стручног усавршавања запослених. 
 
 
Програм подршке „Support to State”, представља сарадњу Евроконтрола и држава чланица, осмишљен путем online обука и обука на локацији у виду радионица и експертских посета. 

Назад на остале вести