Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк  
Вести са сајта

Директорат у посети Хеликоптерској јединици МУП-а Републике Србије

Среда, 23.11.2022.
Директорат у посети Хеликоптерској јединици МУП-а Републике Србије

 Делегација Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, на челу са директорком Мирјаном Чизмаров, посетила је 22.11.2022. године, Хеликоптерску јединицу МУП-а Републике Србије, у циљу разматрања услова за даље унапређење сарадње са организацијом која се бави обуком пилота хеликоптера.

 Након одржаног састанка са kомандантом Хеликоптерске јединице МУП-а Ненадом Недићем, представницима ваздухопловних власти РС представљена су три нова Ербас “Супер Пума” хеликоптера, најновије појачање Хеликоптерској јединици, које далеко премашује капацитете осталих хеликоптера које МУП има у својој флоти.
 
 

Назад на остале вести