Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк  
Вести са сајта

Састанак са директорима ваздухопловних власти региона

Петак, 28.10.2022.
Састанак са директорима ваздухопловних власти региона

 Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров, састала се 27.10.2022. године у просторијама Директората, са директором Агенције за цивилно ваздухопловство Црне Горе Зораном Максимовићем, генералним директором Дирекције за цивилно ваздухопловство Босне и Херцеговине Чедомиром Шушњарем и директором Агенције за цивилно ваздухопловство Северне Македоније Томиславом Тунтевим.

На одржаном састанку између представника ваздухопловних власти четири државе, повезаних дугогодишњом успешном сарадњом, разматране су теме од заједничког интереса у циљу унапређења, како регионалне тако и билатералне сарадње у области цивилног ваздухопловства. 
 

Назад на остале вести