Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк  
Вести са сајта

Одржан састанак цивилних ваздухопловних власти Србије и Турске

Уторак, 18.10.2022.
Одржан састанак цивилних ваздухопловних власти Србије и Турске

 Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров, састала се 14.10.2022. године у Истанбулу, са директором цивилних ваздухопловних власти Републике Турске Кемалом Јиксеком, у циљу разматрања услова за даље обављање комерцијалног авио саобраћаја између Србије и Турске. 

Састанак, којем су присуствовали и представници националних авио компанија (Turkish Airlines и Air Serbia), резултирао је новим договорима о линијама, фреквенцијама и капацитетима, који ће се користити у редовном авио саобраћају између две земље.  

Назад на остале вести