Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк  
Вести са сајта

Састанак са амбасадором Народне Демократске Републике Алжира

Петак, 03.06.2022.
Састанак са амбасадором Народне Демократске Републике Алжира

 Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров, састала се 3.06.2022. године са амбасадором Народне Демократке Републике Алжира Фатахом Махразом, и његовом саветницом Латифом Траи. 

 
У разговору, који је одржан на иницијативу амбасадора Махраза,  разматрана је иницијатива Алжира као и услови под којима би се, на обострану корист, могао обновити редован авио саобраћај између Србије и Алжира. 
 

Назад на остале вести