Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк  
Вести са сајта

Посета генералног директора ваздушне навигације Републике Чешке Јана Класа

Четвртак, 02.06.2022.
Посета генералног директора ваздушне навигације Републике Чешке Јана Класа

 Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров, састала се 02.06.2022. године, са генералним директором ваздушне навигације Чешке Републике Јаном Класом, главним саветником министара из Министарства саобраћаја Чешке Адисом Шарановићем, и замеником амбасадора Чешке у Београду Мирославом Чанчиком.

Састанак је одржан у циљу представљања кандидатуре г-дина Класа за позицију генералног директора Европске организације за безбедност ваздушне пловидбе (EUROCONTROL) у редовном мандату у периоду 2023. – 2027.године, као и у намери разматрања могућности за даље унапређење сарадње између ваздухопловне власти две државе. 
 

Назад на остале вести