Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк 
Вести са сајта

Одржан семинар о безбедности у ваздухопловству

Среда, 20.04.2022.
Одржан семинар о безбедности у ваздухопловству

 У организацији Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, 16.04.2022. године, у просторијама АК Зрењанин на аеродрому Ечка, организован је Семинар о безбедности у ваздухопловству.

Циљ семинара био је да се ваздухопловна заједница информише о регулаторном уређењу, да се приближе нова сазнања, изврши освежење постојећих знања, размене мишљења и искуства ваздухопловаца али и укаже на грешке које се најчешће дешавају у летењу.

Семинару је присуствовало преко 60 представника центара за обуку пилота, падобранаца, једриличара и аеро-клубова из читаве Србије, а приказане су презентације из области саобраћајне делатности, пловидбености, ваздухопловног особља и управљања ваздушним саобраћајем.

 

 

 


Назад на остале вести