Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк 
Вести са сајта

Посета генералног директора цивилних ваздухопловних власти Краљевине Шпаније Раула Медине Кабаљера

Петак, 15.04.2022.
Посета генералног директора цивилних ваздухопловних власти Краљевине Шпаније Раула Медине Кабаљера

 Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров, састала се 15.04.2022. године у просторијама Директората, са генералним директором цивилног ваздухопловства Краљевине Шпаније Раулом Медином Кабаљером, амбасадором Шпаније у Београду Раулом Бартоломеом Молином и генералним директором Дирекције за цивилно ваздухопловство Босне и Херцеговине Чедомиром Шушњарем.

 

Састанак између представника ваздухопловних власти три државе, повезаних пријатељским и пословним релацијама, одржан је са циљем упознавања са будућим пројектима у ваздушном саобраћају, и  разматрањем могућности за унапређење даље сарадње.

 


Назад на остале вести