Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк  
Вести са сајта

Продајна изложба предмета Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју

Среда, 13.04.2022.
Продајна изложба предмета Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју

 У просторијама Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, 13.04.2022. године, одржана је продајна изложба предмета Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју.

Четврта реализована сарадња између Центра и Директората, омогућила је запосленима да куповином предмета инспирисаних предстојећим Ускршњим празницима, помогну његовом даљем развоју, који добијена средства користи за куповину нових материјала за рад у уметничким радионицама.

Разноврсни декоративни радови резултат су активности које се спроводе кроз радно-окупациону терапију, која се остварује кроз различите ликовне, керамичко-вајарске и текстилне радионице.


Назад на остале вести