Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку    
Вести са сајта

ЈАА ТО награђен ICAO TPP платинум чланством

Уторак, 22.03.2022.
ЈАА ТО награђен ICAO TPP платинум чланством

 Организација за обуку JAA (JAA TO) је 11.03.2022. године, након завршених процена квалификација добила статус платинастог центра за обуку од стране Међународне организације цивилног ваздухопловства (ICAO).

Овим постигнућем ЈАА ТО потврђује своју позицију изврсног глобалног центра за обуку као и једну од ретких чланица платинастог центра за обуку TRAINAIR PLUS програма (TPP) у свету.

Пуноправни члан оснивачког одбора ЈАА ТО организације, уједно и прва жена на овој позицији, директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров, се у заједничком саопштењу овим поводом осврнула на чињеницу да су тежња и амбиција да се пружи изврсна обука препознате, и да су резултирале наградом у виду новог ICAO амблема.

Директорка Чизмаров је даље истакла да су одговорност као и ангажовање ЈАА ТО организације у TRAINAIR PLUS програму, пут ка континуираном усклађивању обуке и безбедности у ваздухопловству на глобалном нивоу.

 

 


Назад на остале вести