Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк  
Вести са сајта

Састанак са новим директором Агенције за цивилно ваздухопловство Црне Горе

Четвртак, 21.10.2021.
Састанак са новим директором Агенције за цивилно ваздухопловство Црне Горе

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров, састала се 21.10.2021. године у просторијама Директората, са новоименованим директором Агенције за цивилно ваздухопловство Црне Горе Зораном Максимовићем.

Састанак између представника ваздухопловних власти две државе, одржан је са циљем упознавања са будућим пројектима у ваздушном саобраћају као и ради разматрања могућности за даље унапређење сарадње.

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Мирјана Чизмаров, истакла је да се нада наставку добрих односа, узајамној подршци и континуираној сарадњи са ваздухопловним властима Црне Горе.  


Назад на остале вести