Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк  
Вести са сајта

Састанак Директората цивилног ваздухопловства РС и Високе школе струковних студија ваздухопловне академије

Петак, 10.09.2021.
Састанак Директората цивилног ваздухопловства РС и Високе школе струковних студија ваздухопловне академије

У просторијама Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, 9. септембра 2021. године, одржан је састанак са  представницима Високе школе струковних студија ваздухопловне академије, поводом отварања овог јединственог центра за обуку кадрова у цивилном ваздухопловству.

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Мирјана Чизмаров, изразила је задовољство поводом организованог састанка и истакла да ће Директорат својим ресурсима подржати овај важан национални пројекат и помоћи да се сви циљеви остваре у планираном року.

На састанку је, између осталог, договорена динамика будућих разговора представника Директората и Високе школе струковних студија ваздухопловне академије, како би се заједничким напорима у накраћем року реализовали сви планирани задаци.


Назад на остале вести