Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк  
Вести са сајта

Одржана теоријска обука за стицање сертификата испитивача

Уторак, 03.08.2021.
Одржана теоријска обука за стицање сертификата испитивача

 Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије је 02.08.2021. године због исказаног интересовања, у својим просторијама одржао семинар иницијалне стандардизације испитивача који уједно представља и теоријску обуку за стицање сертификата испитивача. 

Семинару су присуствовали пилоти и инструктори који испуњавају предуслове  за стицање сертификата испитивача. 

Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије континуирано ради на професионалном усавршавању ваздухопловних субјеката, са циљем да се и на такав начин допринесе унапређењу ваздушног саобраћаја.


Назад на остале вести