Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк. 
Вести са сајта

Мирјана Чизмаров уручила плакету „Најевропљанин“ 2020. године

Понедељак, 21.12.2020.
Мирјана Чизмаров уручила плакету „Најевропљанин“ 2020. године

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, Мирјана Чизмаров, је 21. децембра 2020. године, у хотелу Crowne Plaza Belgrade, поводом доделе награда „Најевропљанин“, уручила плакету проф. др. Драгану Марковићу, редовном професору Машинског факултета и председнику ITN групе, за „Најевропљанина“ у области науке.

Награда „Најевропљанин“ престижно је признање појединцима за успешан рад усмерен ка бржој и свестраној интеграцији наше земље у Европу, којим је, 2016. године, у области европских интеграција, награђена директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, Мирјана Чизмаров. 


Назад на остале вести